Niggah!

Jag bloggade för en timme sen så det är lite tabu på att göra det igen nu.
Men jag är en fri man som lever efter mina egna regler, rebel without a couse, fuck the system, stick it to the man och så vidare
I'm not a large waterdwelling mamal where did you get that preposterous hypothesis? Did Steve tell you that perchance?
Steve...

Idag känner jag mig smått odödlig. So bring it on liksom.
Nya datorn works like a charm, Vista och allt liksom. Men just nu är jag hos mamma för att hämta väska och min tröja från threadless har fortfarande inte kommit. Fo' shame...
Flight of the Conchords ur högtalarna och jag ska strax ut.
Imorgon bär det av till Markaryd och iövermorgon Emmaboda.
So you better check yoself befo' you wreck yoself

Inlägget som heter "Inlägget som heter"

Jag har fått ny dator, pappas ett år gamla laptop. Den ligger på sängen just nu. Jag ska bara fixa några saker på den här datorn innan jag börjar använda den andra.
Galet va?

Idag, ooooh idag jävlar! Idag jävlar händer det saker! Jag plocka upp en kvarglömd mobil, handla mig lite på stada, med karolina ska jag bada (notera rimmet) och ikväll. Ikväll blir det The Dark Knight! Aaah yeah! Batman dananana nanana nanana Batmaaaaan Batmaan.

En liten macka var inte frukost nog känner jag. Det ska vi fixa till snart.

Nu ska jag leka med laptopen, segt att man måste överföra låtar o sånt....det blir som det blir.

Puss

How can you fall "on" a wagon?

Hey jag kan vara den förste att erskänna det, jag är ingen perfekt människa. Långt därifrån faktist! Precis som de flesta av oss så är jag full av fel. Men en sak är jag inte och det är en dålig människa. Sårar jag någon eller gör någon upprörd och besviken så är det sällan med vilje. Jag försöker faktist oftast vara folk till lags.
Men idag blev det bara fel antar jag. Tro mig när jag säger att jag hade gärna mått bättre idag än vad jag gör men ju nu bankar huvudet på mig och det finns ingen energi i kroppen.
Och ärligt talat så har jag dåligt samvete för det. Känner du mig så borde du veta att jag hatar att ställa in saker. Speciellt roliga saker med människor jag tycker om. Men idag, nä idag går det bara inte.

Så vad jag försöker få sagt är förlåt.

----------------------------------------------------

De senaste dagarna har jag varit på landet med Mor och Syster, det har varit mycket trevligt bortsätt från att jag mått rätt kasst (se ovan). Syster är väldigt söt ska ni veta. Hon fyller år snart, nio tror jag att det blir.
Jag hade så mycket mer att skriva men det här tog musten ur mig, så det får bli en annan gång.

The Amazing Captain Skåne & Co.


Emmaboda är en vecka bort och man börjar peppa allt mer och mer

Thus said the Lord

Jag känner mig så otroligt cheesy när jag sitter här och för kanske....20:e gången på bara några dagar lyssnar på The Plagues från Prince of Egypt soundtracket. Har hela skiten på repeat nonstop typ.
Men vet ni varför?
För att det är så satans bra! Och det är goddamn anledning nog!
Det är BOLD som gäller på det här inlägget!
Jag kollar på Martha Steward.

Så en recap: Lyssnar på Prince of Egypt soundtrack, skriver ett meta-inlägg i bloggen och kollar på Martha Steward.
Ja jag dricker vatten också! Drack Tranbärsdricka innan men den är slut nu.

Jag är ingen djup kille and I like it that way.

Det är inte lätt att vara liten

Men det ska det inte vara heller.
Jorden snurrar, världen rör på sig och människor förändras.
Jag? Ja jag sitter så bra här så, tackar som frågar.

Jag vill spela teater, ha teaterperiod eller något. Behöver något att fokusera på.

Om en vecka så åker jag iväg för att påbörja min Emmabodafestival. Jag är pepp.

Paradox

Jag skulle egentligen skriva ett bogginlägg här nu.
Men det blev ju inte riktigt så.

Inside the Actors Studio

Sitter här och har precis fixat ihop mitt CV till FILMCAFÉ.nu, en spännande hemsida där aspiring actors som myself lätt kan söka jobb och få in en fot i branschen. Om inget annat så en channs att lägga till ännu en sak på sitt CV och i sina livserfarenheter.
Har redan skickat mitt CV till två olika projekt. Båda med betaling.
Vi håller tummarna.

The City, part 2

Igår när jag var på stan så iaktog jag också ett de fenomenen som är en del av vår fina stad.
De flesta av er som läser lär komma ifrån Malmö eller har spenderat mycket tid där. Då har ni med säkerhet iallafall någongång besökt shoppingcentret Under 30 (eller vad fan det nu heter, det på gågatan mittemot (och brevid) Espresso House). Har du besökt Under 30 så har du säkert också bevittnat det här fenomenet.

Det finns en affär där som jag tänker lämna anonym men den är känd för sina T-Shirts som går att hitta ialla möjliga Storelekar. Men anyway...
Affärens lokal är ävldigt liten, mest ett litet inskjut i väggen. Men det här handlar inte om affärens loka, eller lite gör det men det viktigaste rör de som jobbar där. So far de gångar jag varit där så jobbar det antingen en Schnygg Fräsch Schtekig Schnubbe där eller en väldigt söt sådär modemedveten Indie-tjej
De.
Har.
Så.
TRÅKIGT!!!
Dom bara står där, i den här skitlilla lokalen och säljer förmodligen ALDRIG något eftersom tröjorna oftast inte är så satans snygga att de är värda 350 spänn. Men problemet ligger i hur de beter sig. Eftersom de inte har något att göra så står det bara där när man kommer in och inte ens 3 minuter efter att du har gått in så kommer den där jobbiga frasen som man hatar att höra när man fönstershoppar: Kan jag hjälpa dig?
JA MEN DET ÄR KLART ATT JAG BEHÖVER HJÄLP DET ÄR EN AFFÄR MED UNGEFÄR 20 T-SHIRTS AND NOTHING ELSE!!! Det är inte direkt som om jag kan gå vilse där...
Så när de väl frågat en och om man är den enda i affären så känner man verkligen hur de iaktar en nonstop medans man försiktigt försöker kolla på deras t-shirts utan att sabba vikningen för mycket. När man fått nog så går man därifrån, känner sig en smula smutsig och om du vänder dig om när du går vad ser du då? Jo du ser dem rätta till exakt alla t-shirts du rört.
Varenda en.

The City

Efter en backgammonfika med Phille och Josephin på ett skönt flat-café så tog jag mig en runda i stan. En såndär "Jag har inte råd med nånting men man kan alltid kolla"-runda. Och på den här rundan så lärde jag mig lite saker faktist. Eller kanske inte lärde mig utan mer kom fram till några saker.
Oj nu kommer Viktor droppa tung fjortisfilosofi tänker du nu för dig själv. Men så illa är det faktist inte. Det är mer lite memememememmee meee!
Men anyway. Jag vill ha pengar, det är något jag kom fram till. Jag tänkte först skriva att jag behöver pengar men det stämmer inte. Men jag vill ha. Lite matrealistisk får man faktist vara jue. Hadde jag pengar hade jag kunnat köpa kläder. Det är så det funkar. Vilket leder oss till nästa slutsats. Jag behöver och vill gå ner i vikt. Oh nej! Ett wä wä wä tjockis inlägg! Abort Abort! tänker du nu. Men au contrair min kära! Det var bara en iaktagelse. Jag mår så bra så. Men hade endå mått bättre om 10-20 kilo kunde försvinna. Goddamn vad snygg jag hade varit då!

*drömmer sig bort*

Whu..What? Shit är du kvar? Right!
Det regnade idag. Och jag var mitt ute i det när det värsta kom, utan busspengar. Som den karlakaren jag är så sket jag i det och traskade hemmåt.
Men regnet... Misstolka mig inte, jag älskar regn. Regn är det vackraste som finns.
Men det här regnet. Regnet i stan. Det är smutsigt. Jag ska inte behöva känna ett behöva att dusha efter en regnskur såvidare det inte är för att värma mig. Men alla avgaserna och skiten i luften verkar fastna i regnet och gör det smutsigt. Så här sitter jag, blöt, kall och smutsig efter en 20 minuters regnskur.
Jag ska ta en dush och livet, livet är fan inte så jävla illa.

Just det!

Ja just det!

Och jag älskar er!


carry on...

Nytt inlägg

Senaste inlägget var för fyra dagar sen så det är väll dags att lägga av en liten ordbajsning eller något nu.
Nu är det liksom helt många som läser bloggen! Typ...sex-sju pers! Och det är endå häftigt!

Anyway ja som ni säkert vet (alla som läser det här känner mig endå...tror jag) så har jag ju nu klippt mig.
Inga dreads längre utan nu har jag bara vanligt hår. And I'm loving it! Skönt att det inte blev helt bajs som jag trodde. Jag ser tydligen båda vuxnare, trevligare, snyggare och fräshare ut! Och vem fan är jag att argumentera?

Men nä ni läser inte det här för att se mig stå och smeka mitt ego (även om det är nedrans trevligt!)

Idag kom Emmaboda biljetten nerdimpandes i internetbrevlådan. Ska jag bara hitta en skrivare som jag kan skriva ut den på så är vi i bussiness! Jag är ritkigt jävla pepp! Även om jag är pank så kommer Emmaboda bli sjukt kul för det kommer bara komma coola människor. Om man inte kommer är man inte cool (tittar på DIG Gunn och DIG Hammar).

Well ja jag har ännu en gång skrivit ett totalt onödigt blogginlägg men vet ni vad?
Det gör inget.
För ni älskar mig endå

Galenskap!


Nuff' said!

Hårfilosofi

Det är förändring på G här. På onsdag ska jag förmodligen klippa mig och ärligt talat är jag helt livrädd. Har haft dreadsen i två år nu, de flesta som känner mig har aldrig sett mig i någon annan form av frisyr och ja en sån frilla formar en personlighet rätt mycker faktist.
Vad folk förväntar sig av en och sånt.
Jag är helt seriös! Det låter skittöntigt men det ligger verkligen så mycket bakom det här. Iallafall i mitt huvud.
Men oroa er inte! Jag ska fortfarande vara en hippie-hoppare och lika värd som alltid. Bara korthårig.
Dreadsen hämnar dessutom min skådiskariär. Och det vill vi ju inte.

Förändring sätter oftast igång kedjerekationer och man kan alltid hoppas på att något mer fett händer.

Öland: Recap

Jag pallar inte ens börja på hur underbart det var. Köttfifan asså! Emmaboda har mycket att leva upp till säger jag bara
Jag är fotfarande i total exstas! Jag luktar svett, smuts och efterpepp!

Captain Skåne och Radioflata, Keso, Navid, Kalle Baah, Mange, Rose, Alla andra camps, tack fär en underbar festival vi rockar järnet! <3

Snygga Byxor....*fnys*...BÖG!

"Ännu en ordvits med Pepp"

Nu har jag vaknat, packat klart och väntar nu helt enkelt ut de två timmarna innan jag kan åka till LA.
Kommer bli de längsta två timmarna i universum tror jag. Men fy fan vad ballt det kommer bli! Tre dagars kärlek och så ja, lite festivalångest på den sista kanske?
Igår blandade jag ihop ungefär 1 liter White russian och jag har fortfarande en 4/5 vodka kvar. Det får bli mitt "Rasta-drinkset" tror jag (jag förklarar när jag komemr hem).

Sitter och studsar i min stol just nu!

PEPPar och Salt

"Det kommer inte bli superväder, men det kommer lätt bli suparväder"
-Den store tänkaren; Viktor

Om 12 timmar så är jag påväg till Öland och fyfan vad pepp jag är! Jag har inte ens packat klart så pepp jag är!!!
Inte nog med det här så har jag världens ballaste plan inför Emmaboda! Men det är en hemlis tillsvidare.

Om jag dör på Öland så se till att få min blogg publicerad som en helig text av någon form



Salt n' Pepp

Blaaaa blaaaa blaaaaa på att vara djup. Om 24 timmar är vi påväg mot Öland och peppen är så här hög!
*illustrerar hur hög peppen är med en väl genomtänkt graf*

När jag har tvättat klart så måste jag bort till morsan, rakhyveln är där och jag ser ut som en luffare.
Sen ska det packas! Fy FAN va pepp man är!

Pepppepppepppepppeppeppepppepppepppepppe

För fantasi är det vi vill ha

Men verklighet är DEEEEEE VIIII FÅÅÅÅÅÅÅR

Jag hade världens skummaste dröm inatt, den involverade istortsätt varenda sak jag skrev i gårdagens blogginlägg.
Jag hade page, jag tänker inte skaffa page.Det såg bara fel ut.

Idag hade jag ställt klockan på 11.00 för att jag ska tvätta om en timme, men jag vaknade helt av mig själv (hör och häpna!) kl 10.55. Jag brukar göra så liksom vakna precis innan min klocka ringer eler precis innan jag ska gå av bussen/tåget/whatever,
Jag har en inbyggd klocka.
Undra om jag kan utnyttja den till att bekämpa brott eller något...

Why so bald?

Idag har jag jobbat i 15,5 timmar (0,5 står för "och en halvtimme"), typ bestämt mig för att åka till Emmaboda (joy to the world!) och öveväger starkt att klippa mig.
Ja, klippa mig. Som i no more dreads. De är så jävla tunga o slitna så det är bara jobbigt.
Aja återstår att se hur det blir.

Hade kanske endå varit rätt snyggt?

Det är inte lätt att vara älskad

Nä asså verkligen, det är inte det. Jag vet inte hur jag klarar av det.
Men jag antar att det är mitt kors att bära.

Idag har jag varit ever so seg. Och det har varit ever så härligt! Vid tre kom Phille hit och så spelade vi lite SSX sen bar det ner till V.Hamnen för att bada o jobba på att jämna ut brännan (sen igår har vi båda fått en ever so töntig bonnabränna).
Där efter fick vi härligt sällskap av Denice, Olivia och Tim.

Sen badade vi lite till!

Nu har jag nyss kommit hem från Olivia där vi satt och dökollade på tv.
Och åt chips.
Mycket chips.
Jag har bara ätit chips idag. Och en frukost.
Det är så man reder sig!

Imorgon då? Ja jävlar! Jag ska åka iväg till småland med pappa vid ungefär 07-tiden, sen ska vi jobba hela dan och förmodligen sova i småland aswell. Fett ös.
Så om inte tidigare så ses vi alla på onsdag.
Puss <3

Min dag

Den 5:e, altså iförgår blir det nu så besökte sju människor min blogg. Men de gjorde det gemensamt 24 gånger. Det är crazy om något!
Just nu är klockan 03.30 och jag varvar ner efter en riktigt jävla aktiv dag. Jag har arrangerat bilparkeringar i Arlöv, skaffat mig en sexig bonnabränna samt bränt pannan. Jag har plckat skräp hos mamma, badat i V.Hamn, käkat hamburgare hemma och sen bara dö snackat i några timmat hos Olivia.
Goddamn på det liksom!
Oh just det. Jag har gått i regnet och blivit blöt. Väldigt blöt.
Tunn bommulsskjorta funkar inte bra tillsammans med ösregn.

Det var min dag det

...

Wow, jag vet inte ens vad jag kan säga...

Varför?
Jag vill inte ha det här. Vill du ha det här?
Så jävla synd.

What Would Batman Do?

Vad skulle batman göra vid en bakfylla?
I'LL FUCKING TELL YOU WHAT BATMAN SKULLE GÖRA UNDER EN BAKFYLLA!!!

Eftersom han har tränat med ninjor och är så jävla badass så hade han med ren viljestyrka samlat ihop all resterande alkohol i hans kropp och placerat det i ögonen så att han nästa gång kan skjuta ut högkoncentrerade strålar med alkohol mot sina motståndare. Som en Kobra, fast med ögonen. Och med öl istället för gift.
Eller så hade han dragit fram nån form av "Anti-hangover Batspray" och så hade saken varit biff.

Slutsatsen är att även om Batman hade kunnat hantera en bakfylla hur lätt som helst så är jag inte Batman (än iallafall) och kommer nog vara rätt död idag. Synd på vädret.

Puss

Fett!

OOOOOOOH YEAH! Tillbaka från Fest och jag ör fuuuull!
Jag välte en jordgubbskiosk nu ikväll. Men oroa er inte, den drog några rasistiska skämt så den förkänade det.

Nu är jag pepp på Öland och på att kanske dra till Emmaboda!

FETT!!!

In the future; the sun will be a robot

Varför finns det inga hårsnoddar i huset? Jag behöver tre, thats right TRE hårsnoddar ikväll, en till håret och två för att hålla byxbenen på plats (fråga inte).
Och hur många kan jag hitta? ETT!!!

Aja det löser sig, jag blir söt i vilket fall som helst. I mina nya threads! I min nyinförskaffade gear!
Nya kläder med andra ord. Oj nu har jag skrivit i bold här ser jag det är nog bäst att jag
slutar med det. Så det inte blir jobbigt att läsa.
Var det jobbigt att läsa?
Var snäll och hör av er angående era åsikter på boldskrift.

Uppdatering: Jag har fått tag på hårsnoddar! Nu jävlar är festen igång!

Men öh annars...ja annars är det här ett högst meningslöst inlägg. Och det är jag stolt över!

Schematic Fantastic

Vill ni veta mitt schema inför de kommande dagarna? Så klart ni vill!

Fredag - 18-årsfest hos Henke

Lördag - 18-årsfest hos Fluff

Söndag - Jobba hela dan i Arlöv elelr var det nu var

Måndag - Packa inför Öland Roots

Tisdag - Åka upp till nånstans i Småland och jobba hela dan, sover där

Onsdag - Åka ner till Malmö, packa klart, bege mig till Landskrona (Hedda/Tova, hör av er om hur vi gör med hela dan innan , var vi ska åka ifrån m.m)

Torsdag - Vi bilar iväg oss till ÖLAND ROOTS!!! Fixar up Camp Topless (ja, jag har döpt det till det) och beger oss in i dimman

Fredag - Festvialdimma på Öland <3

Lördag - Festivaldimma på Öland <3

Söndag - Åka hem med en festivalbakfylla och tillhörande ångest

Måndag - 18-årsfest hos Elin

Doing my best to look my worst

De senaste dagarna har det varit lite bajs i hjärnan, synapserna har inte ritkigt klickat tror jag och sånt, så atteh...sorry för det allesammans. Jag försöker faktist hålla smilet uppe.
Men idag har jag mått bättre. Varit en härlig dag, med dreadsfixande, badande och solnedgångande. Men jag tappade mitt örhänge, stackars mig. Äh det är fan inte lätt.

Öland om en vecka (det är den 3:e om en halvtimme) och gud vad jag längtar. Jag ska dansa öland igenom och bara glömma allt och ha the time of my life. Sånt som man ska göra på festivaler.
Peps sjöng precis "Jävla Kukar" i en låt. Trodde jag inte om honom.
Påvägen hem så kände jag hur ett djupt filosoferande inlägg om min existens och position i livet var påväg. Men nu...nä inte längre. Får bli en annan gång tror jag.
Nu är jag bara mysigt trött.

Godnatt

Ångest OHOY!

Jag hatar den. Den krypande känslan, den där lilla rösten som kommer, den som säger att
"Du inte duger for shit."
"Hur mycket du än försöker så komemr det inte funka."
"Alla andra klarar det utom du."
"Och det finns en jävligt obvious anledning"

Och JA det här är ett fylleångest inlägg! Men vad fan finns det att göra åt det? För det är så här det är!
Bitter Bitter Bitter Bitter Bitter.
Bitter över allt. Jag hatar det. Det är inte jag. Jag vill inte. Seriöst jag vill inte mer. Varför kan det bara inte funka?
Vet ni vad det bästa är? Jag kan inte ens skylla på någon! Hur mycket jag ens vill. Det funkar inte så.
Allt ligger hos mig. Som vanligt.
Seriöst, jag behöver något, någon, vad som helst.
Ensam och stark funkar inte längre.

Nej fan haha hejhopp skit i det! Jag mår bra! Tralalalalalala laa! :D

RSS 2.0