Ollonborrar och Bajs

Pappa kom hem, gnällde lite över att någon sovit i deras säng men annars verkade de nöjda. Han var stolt över mig för att jag bokat tvättid åt dem. Jag tänker liksom steget före.
Kvällen spenderades i Slottsparken med Ollonborrar, badmington. kubb, cider och bajs.
Asså har ni någonsin råkat ut för en ollonborre? Aggresiva jävlar är de! Och nån sa att de borrar in sig i ens hår och sen måste man klippa ut dem, låter inte kul för dreadhead som mig.
Men vi överlevde.
Thank god.

Sakernas Tillstånd

Varför visste alla att vi skulle få studiebidrag för de här månaden också utom jag?
Här har jag gått o våndat mig om hur jag precis ska få pengarna att räcka lovet ut och så bara "hejhopp här har du 1050kr, varsegod!"
(eller okej, efter telefonräkning och fadderbarn så blir det ungefär 800kr men det är inte illa det heller!)

Pappa kommer hem om några timmar, vet inte riktigt när. Och mamma åker imorgon, de ska vara borta i 5-6 veckor ungefär, frågan är om man pallar leka "bo ensam hemma" i 5-6 veckor till...

Ah men anyway just nu är klockan 10.56 och trots att jag gick up för 30 min så har jag redan diskat och duschat. Fatta så icke-lazy jag är! Nä nu är det kläder som gäller och sen en promenad ut i söndagsförmiddan. Kanske lite frukost/brunch/lunch när jag komemr hem, beroende på hur ni uppfört er.

\\//, - Live well and prosper

Ergo;

Helgen som egentligen inte har varit en helg utan en onsdag, torsdag och fredag har spenderats i det Svenska Mekkat Markaryd! Det festades, flottades, kollade filmandes och chillades och var faktist ritkigt härlig. Nu sitter jag här och har det fredag, jag är skittrött men är osäker på om jag faktist skulle kunna sova. Känner inte riktgit för det än bara.

Okej imorgon händer det fan saker! Jag ska upp i gryningen (10-ish) för att dra till pappa och städa. Och när jag säger städa så menar jag städa. Lägenheten ska skina! Man ska kunna äta från golvet och bajsa på borden! För på söndag återvänder min fader, konungen! (ReturnoftheKinglol)
Och blir pappa nöjd med lägenheten så klirrar det i Viktors kassa.
Och Viktor behöver klirr i kassan.

Om 13 dagar är det Öland Roots. Jag kan knappt vänta.

Tick, Tock Bitch

Snart har den här månaden gått. Det betyder att jag bott ensam hemma istortsätt en månad. Give or take tre, fyra dagar. Men asså så jävla svårt har det ju inte varit, visstjag är kass på att städa men lite småstök ger bara karaktär...eller hur?
Nä nu är jag bara sugen på att ha mitt eget place. Att komma och gå hur jag vill utan att tänka på att väcka folk eller nått är helt jävla underbart.
Men ja, jag får väll gå klart skolan innan jag kan flytta. Men meh det dröjer inte så länge.

Åren blir procentielt kortare för varje år som går.
Fundera på den en stund.

*Badumbumpssh*

Vädret är grått och det blåser. Det regnar inte men jag antar att det kommer rätt snart. Igår åskade det så det var najs.
Nu ska jag äta lite och sen bär det ut på lång promenad. Sen ska jag spela badmington.
Den ni.


Must...speak....Shatner

Fest iförgår, backfylla igår.
Fest igår, hungrig idag.
                                         Jag har ingen mat. Ingen mat överhuvudtaget. Jag har mer alkohol i kylen än vad jag har mat.
Det betyder att man måste handla. Handla mat. Men jag orkar inte. Orkar inte gå ut och handla mat. Men mat är så satans gott. Och...matigt.

Ah fuck it jag tar en White Russian istället

No point on my spear

Jag ska till Öland Roots, its fuckin' bestämt nu!
No givesys backsys.
Och just nuuuu kan jag inte sova och lägenheten är tooom. Tom som en tom lägenhet. Fast jag är aldrig riktigt ensam...*cue X-files intro*

En mississipi, Två mississipi

Det här med att blogga är rätt svårt. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om och jag vill ju inte svika mina trogna läsare, ingen av de fyra. (Det var inget skämt).
Men shit det händer så lite när man har lov så man vet ju inte riktigt vad man kan skriva om, sen är det faktist inte så roligt att läsa om vad jag har gjort idag såvidare det inte är något jätteintressant.

Aja, jag hatar att det är så krångligt att klistra in text i bloggen, den sabbar radbrytningar och sånt helt o hållet. Dont really see the point.
Men låtsas att jag klistrat in texten till Banana Phone här under

<Texten till bananaphone>

NU jävla så ska jag göra saker här! Det ska tvättas dreads! Ett riktigt äventyr!

Miip

Gud vad jag är trött. Kroppsligt liksom. Har endå sovit rätt bra de senaste dagarna men jag känner hur kroppen ger upp nu.
Tur att jag har lov IMORGON!!!
Det är äntligen här liksom. Jag ska vara ärlig, jag gav upp skolan för terminen för några veckor sen, bland annat därför jag bara kunde skrapa ihop ett G i Samhälle men vet du vad. Orkar bry sig. För nu har jag lov och herregud vad jag ska njuta!
Jag fick MVG i Retorik dessutom så det kan jag skåla till.
Skål!

Inlägg No#50

Jag skulle gå till mamma och hämta en skjorta som jag kunde ha under dagens studenttider. Men jag orkade inte dra ut till Kirseberg så jag köpte en ny istället.
Det är ingen big deal för många men för mig är det. Ni förstår jag köper inte kläder.
Specielt inte bara sådär spontant. När jag var yngre (lol "yngre" pröva för ett halvår sen) så hatade jag att köpa kläder. Ligger nog lite i tjockismentaliteten "buäääh ush det där såg bara bajs ut"
Men goddamnit om jag faktist inte har börjat gå ner i vikt. Jag känner mig liksom...snyggare än vad jag brukar. And that is good!!!
Haha titta det har tillochmed fått mig att skriva "yay jag mår bra"-inlägg. Vilket vi alla VET att ni hatar att läsa.
Men tough shit!
For life is good and I aim to keep it good.

Hejdå Lejonet

Har haft min sista föreställning nu med Folk och Rövare och det känns oehört skönt att slippa lejonsmikningen och tajtsen. Lite synd att jag så sent på min gymnasiegång upptäckte hur balla tjejerna i Musikteater-trean är. Och nu slutar dom.
Och våra andra treor. Hur bissart känns inte det? Nu kommer VI vara topdogz på skolan...de älsta...och sen om ett år så är det slut. Ut i verkligheten och vara arbetslös <3

Jag ska kanske göra en till brnteater nu i sommar. Qvark tror jag den hette. Jag är intresserad iallafall.

fan vad tråkigt inlägg.

RSS 2.0